Vivitu: Din Vej til Balance og Sammenhæng i Livet

Vive Vitam Tuam er latin og betyder “Lev dit Liv” forkortelsen blev Vivitu og det er en virksomhed med fokus på at skabe balance og sammenhæng i menneskers liv. Forløbene sigter mod at hjælpe mennesker med blandt andet at håndtere små og store forandringer og komme ud af bivirkninger og symptomer som ikke er hensigtsmæssige for det levede liv og hverdagen.

Efter mange års erfaring inden for de forskellige terapeutiske metoder, besluttede jeg mig for at skabe et sted, hvor mennesker kan få hjælp til at finde balance, ro og sammenhæng i deres liv. Jeg har altid haft en passion for at hjælpe andre og har gennem årene specialiseret mig i blandt andet områderne Naturterapi, NADA og Hypnoterapi. 

Jeg har nu taget uddannelserne som ISAhT certificeret Hypnoterapeut og Hypnotisør indenfor Scene&Show og er startet op selvstændigt, for at kunne hjælpe mennesker i deres tempo og behov og ikke være underlagt et bureaukrati der både er besværligt og begrænsende i forhold til hvad individuelle mennesker med individuelle behov har brug for.

Vores sind er lette at distrahere, ofte beskæftiger vi os med tidligere begivenheder, eller vi forsøger at forudse fremtiden. Det at blive mere bevidste om vores tanker, følelser og sanser lyder måske åbenlys at gøre, men at vi kan lære at gøre det på en måde, som udelader domme og selvkritik, har en utrolig påvirkning på vores liv.

Naturterapien er en måde at blive opmærksom på, og se klart hvad det er der sker lige nu i vores liv. Det vil ikke fjerne livets vilkår, men det vil hjælpe os med at håndtere det på en måde, så vi kan følge med og ikke bliver overrumplet. Det er en metode der gavner vores hjerte, vores hoved og vores krop, der skabes en sammenhæng. Denne viden hjælper os med at stoppe op, træde tilbage fra hverdagslivet som ofte er forbundet med ubevidste følelsesmæssige og fysiologiske reaktioner på hverdagens begivenheder.

Der er i dag SÅ mange metoder og teorier, så man ved det hele i forvejen og alligevel ved man ikke hvor man skal starte eller slutte, det er her jeg kommer ind i billede, for det ved jeg. Jeg ved hvor du skal starte og jeg kan hjælpe dig med at se der hvor du er på vej hen.

Adfærds og Udviklingskonsulent

Dendie Skou

Få balance og ro med Vivitu

Tag det første skridt mod et bedre mentalt helbred. Book en tid med Vivitu i dag og få hjælp til at håndtere stress, sygdom og forandringer. Oplev en positiv forandring i dit liv.